lauralumker.reismee.nl

Back to Holland

Lieve Mensen,

Hierbij een voorbeeld van een ontmoetingsgesprek, zoals ik er zoveel heb gevoerd, nu gaat het eind alleen iets anders:

Where areyou from? Holland (No ..not everybody smokes wiet andI don't have wooden shoes)

What is your name?Lora (or Laura for insiders)

Where have you been?Thailand (6 weeks), Australia (for about 3 months), New Zeeland ( 5 weeks) and back to Australia for about one month!

Where are you going?Back to Holland.

Het is zo ver .. het is tijd om naar huis te gaan! Hoe gek klinkt dat?

Ik heb een waarzinninge tijd gehad, echt mega veel mooie dingen gezien en gedaan. Leuke mensen ontmoet en me echt nooit alleen gevoeld voor degenen die daarover in zaten!

Het is allemaal niet uit te leggen. Maar voor degene die geintereseerd zijn, wil ik met alle liefde al mijn ervaringen en foto's eenkeer vertellen en laten zien!Het enige wat ik kan zeggen, ik zou het iedereen aanraden. Zelf ben ikbesmet met het reisvirus, er is zoveel moois te zien in de wereld!

Voordat ik morgen op het vliegtuig stap wil ik jullie graag even bedanken voor het meereizen via mijn site! Heb er veel steun aan gehad en hoop dat jullie het ook leuk vonden?!

TOT SNEL,

Veel liefs xXlaura

P.s No1: Voor degene die willen weten wat ik ga doen als ik thuis ben:

Gezocht: Tijdelijke fulltime baan (4 maanden), voor afgestudeerde, gemotiveerdeHBO Hospitality Management student met reiservaring.

Dus als iemand een idee heeft laat het me weten! In nederland ben ik weer te bereiken via mijn oude mobiele nummer.

P.s. No2 : Oja..mijnvliegtijd voorde mensen die het gevraagd hebben:

Via Singapore en Londen kom ik donderdag 16 April in Amsterdam aan met flight number: BA0430, om 10:50

Roderick

Hey Laura!

Fijn dat je weer terug komt ;-)! In ieder geval een hele goede en veilige reis! en tot snel!

Xxx Roderick

Eelco

Hoi Laura,

De verhalen heb ik zo nu en dan overgeslagen, maar de foto's alleen al waren super!! Een goede en veilige terugreis gewenst en succes met het zoeken naar een baan voor 4 maanden. Wat ga je na die 4 maanden dan weer doen...?

Gr. Eelco

Reinoud en Astrid

Hoi Laura,

Het was geweldig om op deze manier jouw reis een beetje mee te beleven. Een veilige terugreis gewenst en tot spoedig.
Groeten van Reinoud en Astrid

Dorien

heuj Laura,
goede terugreis!! tot snel..
xxx

Annick

Hey Lautje,

Vond je verhalen en foto's geweldig!!!!!
Goede reis en tot snel.

Xxx

heeey Lautje

Nou veel plezier de laatste daagjes nog! Tot snel in NL!

x
Jan-Willem

Ilse

He Laura,

Ik vond het heel leuk om de verhalen te lezen en de fotos te bekijken.

Een hele fijne reis terug en hopelijk valt Nederland nu niet te veel voor je tegen ;)

Liefs Ilse

Cindy

Lautje, wat leuk om te lezen dat het super met je gaat. Ik heb de verhalen voor een groot deel gevolgt en ben super jalours op je. Hoop dat je nog eventjes geniet en een veilige terug reis. Hoop je snel weer eens te zien in het mooie NL.

Kusjes

Eef

YEAH, je komt weer terug!!!
Goede terugreis en tot snel :)

Liefs

Esther

Hey Laura,

Een hele goeie terugreis. Leuk om te lezen dat je het zo mooi hebt gehad! geniet nog even van de laatste dingen!

Tot snel,

Liefs
Esther

Annemarie

Hey Laura,

Een hele goede terugreis en tot gauw in Nederland!

Aanrader: kom gauw weer eens langs bij RZ want we kunnen nog kampioen worden :D we zijn nog koploperrrr!

Liefs Annemarie

Karin en Fabienne

Hallo Laura, we hebben genoten van je verhalen en prachtige foto s. We zijn blij dat je weer thuis komt. We wensen jou een hele goede terugreis en tot snel. groetjes Karin en Fabienne.

Judith

Oeeff, even de knop omzetten en het vliegtuig instappen, Lau! Dat maakt afscheidnemen een stuk gemakkelijker. Wel gezellig hoor, dat je weer naar Nederland komt. Vleigze! :)

Kiss.

Vincent

Ej Laura zal vast raar zijn dat het nu opeens is afgelopen. Maar je kunt altijd in de toekomst nog een keer gaan. Of er door heen en die stap het vliegtuig in zetten.
Hele goede reis en tot donderdag!!

X

Niels

Heey Laura! Al weer bijna terug ja;) Ik heb wel een baan voor je, 4 maanden werken op n strandpaviljoen op ameland? Ik ben daar namelijk bedrijfsleider geworden!

Of gaan we weer in r'dam werken, lekker vertrouwd op de admiraliteitskade;)

x Niels

x Niels

Marlijn

MENSEN - MENSEN - MENSEN!!

Laura heeft haar aansluiting in Singapore gemist, nu moet ze hier een nachtje slapen en vliegt ze morgen verder via frankfurt naar Amsterdam. Vrijdag morgen om 8.30uur komt ze aan in Amsterdam (vluchtnummer: KL 1762 )....

Maar het komt al dichtbij!! voor het weekend is OONS LAURA TERUG :D

XX

Carolien

Hi Lau!

Leuk dat je weer terugkomt richting NL! Ben benieuwd naar je verhalen, alhoewel...natuurlijk al heel veel gelezen en gezien van je verhalen & foto's.
Goede reis nog en hopelijk tot snel,

Liefs Carel

Janny

Hoi Laura,

Welkom in Holland. Wat zal dat vreemd voor je zijn. Ik heb genoten van je verhalen en je foto's wat een mooie tijd heb je gehad. het zal er allemaal geweldig uit.
Ik wens je nu veel succes met het vinden van een baan voor 4 maanden.
Ga je weer studeren? Ik hoor het nog wel eens.

Lieve groetjes Janny

RJ en mathijs

LAURAAAAAA!!! Waarom ben je niet meer hier in Australie??? haha... We kwamen laatst ineens Julie tegen in Australie, in Hervey Bay. Grappig hoe je elkaar steeds weer tegen het lijf kan lopen.

Het is alweer een tijdje terug, maar we vonden het mega leuk met je!

Hoop dat je al werk gevonden hebt :P

Wij komen 11 augustus terug (niet jaloers worden hoor)

Dikke kus

Robert en Mat